De Moestuinbeurs is een onafhankelijk initiatief van Kirsten Bergkotte en Dieke Wissing. Stuur ons een mailtje via info@demoestuinbeurs.nl over deelname als standhouder, deelname binnen het programma of andere leuke ideeën om samen te werken. We horen graag van je!

Heb je vragen over je bezoek aan De Moestuinbeurs? Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen!

Kirsten

bergkotte

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@demoestuinbeurs.nl

De Moestuinbeurs vindt plaats op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd (West-Betuwe).

De Moestuinbeurs is op vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart geopend van 10.00 tot 17.00. 

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
Het Klooster 5
4153 RR Beesd

Bekijk het hier in Google Maps.

Jazeker, dat moedigen wij alleen maar aan! Je reist dan naar station Beesd. Vanaf hier rijdt er een pendelbus elke 10 minuten gratis heen en weer tussen 9.45 en 17.15. Het is ongeveer 2,5km naar de ingang van het evenement. Wandelen of fietsen is dus ook een optie.

Voor iedereen die behoefte heeft aan kennis en inspiratie rondom een zelfvoorzienende levensstijl (met als centraal thema de moestuin), van beginners tot experts.

Alle soorten lezingen en wildplukwandelingen zijn kosteloos bij te wonen. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven, op alle locaties geldt een vrije inloop. Maar vol = vol, dus zorg dat je op tijd bent voor je favoriete spreker!

Alleen maar leuk! We hebben een speciaal programma voor kinderen. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis entree, voor kinderen van 5 t/m 16 jaar kost een ticket €2,50.

Dat mag! Wij zijn dol op trouwe viervoeters. Zorg wel dat de hond aangelijnd is.

Toegangskaarten voor De Moestuinbeurs zijn hier verkrijgbaar.

Standaard tickets kosten €15 excl. servicekosten. Tickets voor kinderen van 5 t/m 16 jaar kosten €2,50, kinderen t/m 4 jaar hebben gratis entree!

Er is geen kassa bij de ingang, maar je kunt wel op de dag zelf online nog je ticket kopen. Mits er nog tickets zijn, natuurlijk!

Jazeker! En als je een tweedaags ticket koopt, krijg je 25% korting.

Om als eerste op de hoogte te zijn van eventuele kortingsacties, kun je je hier inschrijven voor de nieuwsbrief van De Moestuinbeurs en/of ons volgen via Instagram. Maar over het algemeen geldt: Hoe eerder je je ticket koopt, hoe voordeliger je uit bent. De Vroege Vogel tickets zijn inmiddels uitverkocht.

Geen zorgen! Via deze link kun je heel makkelijk je tickets weer terugvinden.

Nee, het is niet nodig om je ticket te printen. Zonde van het papier! Als je je ticket vanuit je mailbox opent, staat er een QR code. Deze kun je laten scannen bij de ingang van De Moestuinbeurs.

Kom je met een groep van meer dan 15 personen? Dan kunnen we een mooie korting aanbieden. Stuur ons even een mailtje via info@demoestuinbeurs.nl

Omdat De Moestuinbeurs sociaal ingestoken is, willen we iedereen een kans geven om te komen. Neem contact met ons op via info@demoestuinbeurs.nl, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voor pers- en media aanvragen kun je het beste contact opnemen via info@demoestuinbeurs.nl.

Ja, dat is mogelijk! Stuur ons een mailtje via info@demoestuinbeurs.nl en we helpen je graag verder. Let op: Hierover betaal je wel een kleine service fee.

Nee, je gekochte ticket kun je helaas niet annuleren. Mocht je verhinderd zijn, kun je wel je ticket verkopen of weggeven. Zo kun je iemand anders blij maken!

Ja, tijdens De Moestuinbeurs is het parkeren betaald. De kosten hiervoor zijn €3 per auto. Je kunt een uitrijkaart kopen bij de informatiebalie, richting de uitgang.

Bij de muntenkassa en uitrijkaarten kun je pinnen. Bij sommige standhouders kun je wel pinnen, bij sommigen niet. Op het evenemententerrein is geen geldautomaat aanwezig. Het is daarom handig om wat cash mee te nemen.

Ja! De Moestuinbeurs is onder normale weersomstandigheden toegankelijk voor rolstoelgebruik. Een gedeelte van het terrein is verhard en goed toegankelijk voor rolstoelgebruik.

Allebei! Er zijn diverse historische gebouwen verspreid over het landgoed waar gebruik van wordt gemaakt. Maar ook buiten is er veel te beleven. Dus, weer of geen weer: Je kunt De Moestuinbeurs hoe dan ook komen bezoeken!

Nee, sorry! Ook niet als het uit eigen tuin komt 😉 Er is een gevarieerd aanbod aan heerlijk eten en drinken, zo biologisch mogelijk. Ook zijn er voldoende vegetarische en vegan opties. Je kunt hiervoor muntjes kopen.

Dat begrijpen we! De omgeving van Landgoed Mariënwaerdt is prachtig. Via deze link kun je de mooiste wandel- en fietsroutes bekijken. Perfect om te combineren met een bezoek aan de beurs!

We gaan er vanuit dat er geen belemmerende omstandigheden zijn waardoor De Moestuinbeurs 2023 niet zou kunnen plaatsvinden. Mocht het evenement geannuleerd worden, vanwege externe omstandigheden, zijn de tickets automatisch geldig voor het volgende evenement of krijg je het bedrag van de bestelde tickets terug.

Voor elke keuze die wij maken gaan wij voor de duurzaamste optie die er mogelijk is, bijvoorbeeld in catering, afval, keuze voor standhouders en locatie.

Dat is wel de bedoeling 🙂 Zien we je dan ook?