WAT

Op De Moestuinbeurs leer je leven uit de natuur. Het is een jaarlijks terugkerend evenement met inspiratie, informatie, producten en merken rondom moestuinieren. Bezoek ons diverse aanbod aan standhouders, shop producten (van zaden tot koken), kom naar een inspirerende masterclass, krijg persoonlijk advies van moestuin-experts en geniet van heerlijk bio-eten bij een van de foodtrucks. Zo ben jij na deze dagen vol belevenis helemaal voorbereid op het komende moestuinseizoen.

Foto: rvdb.fotografie

VOOR WIE

De Moestuinbeurs is er voor iedereen met een interesse in een zelfvoorzienende levensstijl, op welke manier dan ook. Leven uit de tuin staat centraal, maar denk ook aan actuele thema’s als het voedselbos en permacultuur. Of je nou een doorgewinterde moestuinierder bent, een sociale volkstuinder, of als je alleen een aardbeienplantje op je balkon hebt staan: De Moestuinbeurs is voor iedereen toegankelijk. En ons doel? Zorgen dat jij met nieuwe kennis en inspiratie vol vertrouwen, maar vooral vol plezier het moestuinseizoen in gaat!

WAAROM

Moestuinieren is populairder dan ooit. En dat is niet zo gek. Want een moestuin is beter voor het milieu, je bespaart er geld mee, het is gezonder, het smaakt beter én het is leerzaam voor jong en oud. Kirsten en Dieke (oprichtsters van het event) vonden het daarom hoog tijd voor een ontmoetingsplek waar je van elkaar kunt leren. 

Enthousiast? Kom naar De Moestuinbeurs en ga vol vertrouwen en plezier het nieuwe moestuinseizoen tegemoet!

ONZE PARTNERS

De Moestuinbeurs 2023 werd mede mogelijk gemaakt door deze fantastische partners!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van De Moestuinbeurs 2024, zoals start van de ticketverkoop en nieuws over het programma.