FAQ

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over De Moestuinbeurs. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Nog even op een rijtje

De Moestuinbeurs vindt plaats in en rondom Kasteel Groeneveld in Baarn.

De Moestuinbeurs is op vrijdag 22 maart, zaterdag 23 maart en zondag 24 maart geopend van 10.00 tot 17.00. 

Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744 ML Baarn

Let op: Kom je met de auto? Navigeer dan naar Zandheuvelweg 9 in Baarn. Bekijk hier het parkeeradres in Google Maps.

Jazeker, dat moedigen wij alleen maar aan! Je reist dan naar station Baarn. Wij verzorgen een gratis pendelservice van en naar het station, tussen 9.30 en 17.30. Het is ongeveer 2,5km naar de ingang van het evenement.

Voor iedereen die behoefte heeft aan kennis en inspiratie rondom een zelfvoorzienende levensstijl (met als centraal thema de moestuin), van beginners tot experts.

Voor lezingen geldt een vrije inloop. Workshops, wildplukwandelingen en rondleidingen door de moestuin werken met online voorinschrijvingen. Je kunt je inschrijven via deze link. Let op: De meeste plekken zitten vol. 

Lezingen en wandelingen zijn gratis. Aan enkele workshops zijn kosten verbonden. Dit wordt altijd vooraf in het programma gecommuniceerd.

Het volledige schema kun je vinden op de programma pagina!

Alleen maar leuk! We hebben een speciaal programma voor kinderen. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree.

Dat mag, alleen niet in de moestuin en binnen in het kasteel (m.u.v. hulphonden). Zorg ook dat je trouwe viervoeter aangelijnd is!

Toegangskaarten voor De Moestuinbeurs zijn hier verkrijgbaar.

Standaard tickets kosten €15,50 excl. servicekosten. Hoe eerder je tickets koopt, hoe voordeliger. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree.

Dat is helaas niet mogelijk.

Ja! En als je een combi ticket koopt, krijg je extra korting.

Geen zorgen! Via deze link kun je heel makkelijk je tickets weer terugvinden.

Nee, het is niet nodig om je ticket te printen. Zonde van het papier! Als je je ticket vanuit je mailbox opent, staat er een QR code. Deze kun je laten scannen bij de ingang van De Moestuinbeurs.

Kom je met een groep van meer dan 15 personen? Stuur ons dan even een mailtje voor onze speciale groepskorting.

Wij willen iedereen graag de kans bieden om naar De Moestuinbeurs te komen. Neem daarom even contact met ons op via info@demoestuinbeurs.nl, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voor pers- en media aanvragen kun je het beste contact opnemen via info@demoestuinbeurs.nl.

Ja, dat is mogelijk, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Het is namelijk niet mogelijk om te ruilen voor een dag die uitverkocht is. Stuur ons een mailtje via info@demoestuinbeurs.nl en we helpen je graag verder. Let op: Hierover betaal je wel een kleine service fee.

Nee, je gekochte ticket kun je helaas niet annuleren. Mocht je verhinderd zijn, kun je wel je ticket verkopen of weggeven. Zo kun je iemand anders blij maken! Een veilig platform om je tickets door te verkopen is Ticketswap.

Ja, tijdens De Moestuinbeurs is het parkeren betaald. De kosten hiervoor zijn €7,50 per auto per dag. Parkeertickets zijn alleen online verkrijgbaar, je vindt ze in de ticketshop.

Samen rijden? Meld je dan hier aan via onze carpoolpartner Slinger. Zo is het goedkoper, duurzamer maar vooral gezelliger!

Of kom met het OV, wij verzorgen een gratis pendelservice van en naar station Baarn.

Ja, die zijn aanwezig, vlakbij de ingang van De Moestuinbeurs. Je kunt hiervoor de borden met “mindervaliden” volgen.

Het grootste gedeelte van De Moestuinbeurs is rolstoelvriendelijk, met verharde paden. Er zullen enkele stands en kinderactiviteiten op het gras plaatsvinden. Ook het kasteel (o.a. voor lezingen) is rolstoelvriendelijk: er is een lift aanwezig en er is een speciale ingang voor rolstoelen.

In verband met de veiligheid stimuleren we betalingen met pin. Bij de foodtrucks kun je alleen pinnen, in het restaurant kun je ook contant betalen. Bij het merendeel van de standhouders kun je pinnen, maar bij een enkeling niet. Op het evenemententerrein is geen geldautomaat aanwezig.

Nee, sorry! Ook niet als het uit eigen tuin komt ;-). Er is een gevarieerd aanbod aan heerlijk eten en drinken, zo vegetarisch en zo biologisch mogelijk.

Het foodcourt is 100% vegetarisch, met voldoende vegan opties. Voor glutenvrije opties of andere allergieën kun je bij het Grand Café terecht.

Dat begrijpen we! De omgeving van Landgoed Groeneveld is prachtig. Via deze link kun je de mooiste wandel- en fietsroutes bekijken. Perfect om te combineren met een bezoek aan de beurs.

Kom je met de auto? Dan is onze tip om te wandelen vanaf het parkeerterrein naar De Moestuinbeurs. In 15 minuten ben je bij de ingang!

We gaan er vanuit dat er geen belemmerende omstandigheden zijn waardoor De Moestuinbeurs 2024 niet zou kunnen plaatsvinden. Mocht het evenement geannuleerd worden, vanwege externe omstandigheden, zijn de tickets automatisch geldig voor het volgende evenement of krijg je het bedrag van de bestelde tickets terug.

Voor elke keuze die wij maken gaan wij voor de duurzaamste optie die er mogelijk is, bijvoorbeeld in catering, afval, keuze voor standhouders en locatie.

Dat is wel de bedoeling! Zien we je dan ook?

Kom je ook naar
De Moestuinbeurs?

Koop dan direct je tickets online. We zien je daar!