Praktische info

Bekijk hieronder alles wat je moet weten over je bezoek aan De Moestuinbeurs 2024!

📍 Kom je met de auto? Navigeer naar Zandheuvelweg 9 in Baarn, of klik op de knop hieronder.

Data & Tijden

  •  

De Moestuinbeurs vindt plaats op 22, 23 en 24 maart 2024 op Landgoed Groeneveld in Baarn (NL). Je vindt er producten, merken, informatie en inspiratie rondom moestuinieren, voor jong en oud. Het evenement is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00. Toegangstickets zijn alleen online verkrijgbaar en worden gescand bij de ingang.

→ Naar tickets

→ Naar plattegrond

Vervoer

  •  

We moedigen je aan om met het openbaar vervoer (of met de fiets) naar De Moestuinbeurs te komen. De duurzaamste optie! Kom je met de trein? Dan reis je gemakkelijk naar station Baarn. Vanaf het station kun je gebruik maken van de gratis shuttlebus die wij aanbieden. Deze rijdt om de 15 minuten en brengt je naar de ingang van de beurs. Nog leuker is de fiets in de trein, of huur een OV fiets. Het is vanaf het station 2,4km fietsen naar de ingang. Kom je toch liever met de auto? Bied dan jouw vrije plek in de auto aan via onze carpoolpartner Slinger. Goedkoper, duurzamer en gezelliger!

→ Naar Slinger

Parkeren

  •  

Kom je met de auto? Navigeer naar Zandheuvelweg 9 in Baarn. Volg dan de borden P bezoekers. Het parkeerterrein is van 09.00-18.00 geopend. Het parkeren tijdens De Moestuinbeurs is betaald, hiervoor kun je vooraf een parkeerticket aanschaffen in de ticketshop. Jouw parkeerticket wordt gescand bij het inrijden. Vanaf het parkeerterrein wandel je in 15 minuten door het bos naar de ingang van het evenement. Dit is een hele mooie route, aanrader dus! Liever niet wandelen? Dan kun je gebruik maken van de gratis pendelbus die je in slechts 5 minuten naar de ingang brengt en weer terug (van 9:00-17:30).

→ Naar parkeeradres

Eten & drinken

  •  

Tijdens De Moestuinbeurs zijn er verschillende foodtrucks aanwezig die jou van lekker eten voorzien. Het foodtruck aanbod is 100% vegetarisch (met voldoende plantaardige opties) en je vindt er onder andere: friet, falafel, soep, salade en quiche. Vlakbij de ingang staat een koffietruck. Er is een bar met allerlei soorten fris, maar ook met bier en wijn. We werken bij de bar met gerecycled hard plastic vanwege duurzaamheid en regelgeving. Hiervoor vragen we €2 per glas, als statiegeld. Dit krijg je van ons retour als je de glazen weer komt inleveren.

Ook Grand Café Groeneveld is geopend tijdens de beurs, met een speciaal menu.

Deelnemende foodtrucks: Knappe Koppen Koffie, De SapKar, L’Aubergine, Las Fritas, Potje Soep en Just Say Pizza

Aankopen

  •  

We begrijpen dat je niet de hele dag met je moestuinaankopen wilt sjouwen. Daarom hebben we een speciale boodschappen-bewaarservice (€1 per persoon), vlakbij de uitgang. Neem vooral je eigen boodschappentas mee! Voor enkele grotere aankopen is er een afhaalpunt, waar je met de auto langs kunt rijden na de beurs. Bij veel standhouders kun je ook online je bestelling plaatsen. 

Programma

  •  

Naast meer dan 100 deelnemers, is er een doorlopend programma met onder andere lezingen, workshops, wildplukwandelingen en een zadenruil. Lezingen zijn kosteloos te volgen en hier geldt een vrije inloop. Workshops, rondleidingen door de moestuin en wildplukwandelingen werken met online voorinschrijvingen. Let op: De meeste plekken zitten vol. Aan sommige workshops zijn kosten verbonden, dit staat altijd vooraf vermeld in het programma. Ook is er een speciaal programma voor kinderen t/m 12 jaar.

→ Naar programma

Heb je meer
antwoorden nodig?

Bekijk dan ook eens onze veelgestelde vragen.